Zápasové výsledky

Turnaj o pohár starosty Dřetovic 8/2020

By 12. 8. 2020 No Comments

Během uplynulého víkendu se A tým účastnil turnaje ve Dřetovicích. Turnaje  se účastnily týmy FK Brandýsek, SK Buštěhrad a domácí tým Sparta Dřetovice.

Byli jsme pozváni jako vítěz loňského ročníku. Nabídku jsme přijali, jelikož tento turnaj bereme jako přípravu na sezonu a také prostředí  Dřetovického areálu je kvalitní. Rád bych tímto poděkoval starostce obce Dřetovice a vedení domácího klubu za pozvání.

Sobota 8.8.2020 TJ Baník Švermov – FK Brandýsek 4:3 (3:0); branky: 2x Šimůnek, Vaněk, Kotouček

V tento den jsme nastoupili proti týmu z Brandýska. První poločas jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme opět vytvořili několik individuálních chyb, kterých se musíme vyvarovat a poučit se z nich. V prvních patnácti minutách utkání se projevila nesouhra základní jedenáctky vzhledem k absencím některých klíčových hráčů. Nicméně se nám podařilo skórovat a do druhého poločasu jsme vstoupili s tříbrankovým vedením. Bohužel v rozmezí  15ti minut jsme inkasovali tři branky a soupeř byl na koni. Pět minut před koncem jsme vstřelili vítěznou branku utkání. S hrou ve druhém poločase jsem byl hrubě nespokojen!!!

Neděle 9.8.2020 TJ Baník Švermov – FK Brandýsek 9:2 (7:0); branky: 4x Šimůnek, 2x Kotouček, Vaněk, Houha, Trejbal

V neděli jsme se utkali s vítězem druhého sobotního utkání. Z utkání mezi  Sparta Dřetovice – SK Buštěhrad vyšli lépe hráči domácího týmu, kteří vyhráli 3:1. V kabině jsme před začátkem utkání hráčům důrazně vysvětlili, že se nesmí a nebude opakovat patnáctiminutovka z předešlého utkání.

Kluci od začátku utkání tlačili soupeře a především plnili vše, co jsme si v kabině řekli. V prvním poločase jsme vstřelili 7 branek a do druhého poločasu prostřídali všechny hráče včetně třetího brankáře, který se postavil na post krajního záložníka. Během obou utkání jsme opětovně využili vybrané hráče dorosteneckých kategorií 2002, 2003. Tito vybraní hráči prokázali a prokazují obrovskou bojovnost a potvrdili svůj přínos pro A tým i do budoucna.

Rád bych také podotkl, že celý turnaj se odehrál v obrovském vedru okolo 30 stupňů. Všechny týmy se s tímto počasím vyrovnaly statečně.

Dále bych rád poděkoval našim fanouškům, kterých na utkáních opět nebylo málo.

 

Umístění:

  1.  TJ Baník Švermov              
  2.  Sparta Dřetovice
  3.  FK Brandýsek
  4.  SK Buštěhrad

 

 

Nejlepší střelec turnaje:    Jakub Šimůnek (TJ Baník Švermov)

Nejlepší brankář turnaje : Petr Jakimeczko (TJ Baník Švermov)

 

Trenéři Jiří Šimůnek a Jiří Polák

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí