Zápasové výsledky

Švermov/Brandýsek – SK Slavie Jesenice 10:0 (4:0)

By 24. 10. 2022 No Comments

Baník Švermov/FK Brandýsek – SK Slavia Jesenice 10:0 (4:0)

Branky: 3x Strnadel, 2x Protiva, 2x Muller Jan, Černý, Kristian, Michálek (do systému chybně uveden Matoušek)

 

Dnešní zápas jsme byli nuceni z důvodů klasického deštivého podzimu odehrát na UMT. Na našem malém hřišti to je vždy o velkém množství soubojů a špatné herní kombinaci, ale dnes to bylo trochu jiné. Soupeř přijel hrát technicky velmi náročný kombinační fotbal, který se jim ne vždy dařilo hrát a to hlavně díky velmi aktívní hře všech hráčů. Rychlé napadání hráčů soupeře hned u jejich vápna bylo fyzicky náročné, ale přinášelo kýžený efekt. Do 5 minuty zápasu jsme měli snad 5 tutových šancí do kterých se nejčastěji dostával velmi dobře hrající Štěpán Matoušek, bohužel žádnou z nabídnutých šancí nedokázal proměnit. Poprvé síť soupeře dokázal rozvlnit až po přihrávce do malého vápna Michal Kristian, který měl v tu chvíli teprve druhý dotek s míčem v zápase. Naše bojovníky to zklidnilo a začal gólový koncert sobotního dopoledne. Do poločasu se trefil ještě 2x kapitán Marek Strnadel a jednou Honza Protiva. Poločasový výsledek 4:0 byl zasloužený.

Do druhého poločasu kluci vletěli opět velmi aktivně a hned po minutě hry se po krásné akci ze strany a střele Matěje Křtěna dostal k odraženému míči Honza Muller a nezaváhal. Ve 41´ přišla asi nejhezčí akce celého zápasu, po ukázkovém předskočení útočníka naším stoperem Filipem Černým a získání míče se pustil do útočného dobrodružství, které po parádní narážečce s útočníkem se dostal až do velkého vápna a sám neomylně prostrčil „housličkami“ míč za soupeřova brankáře. Velmi pěkná akce. Následně se trefili podruhé v zápase Honza Muller, hattrick dokonal Marek Strnadel, po špatné rozehrávce soupeře se v samostatném nájezdu ocitl Eda Michálek a v prvním zápase po návratu po zranění se nemýlil a nekompromisně zakončil. Poslední branku za velmi povedeným zápasem udělal Honza Protiva, když se pěkně uvolnil 2 metry za vápnem a poslal krásnou střelou pod břevno.

V tomto zápase jsme si mohli dovolit vyzkoušet co nás trápí v kombinaci hlavně v obranné fázi a jak řešit rozehrávku od brankářů, kteří v tomto zápase neměli moc jiné práce.

Příští týden hrajeme zapas v sobotu ráno ve Slaném a to již bude zase zápas, kde bude nutné opět plnit spoustu obranných situací. Přijeďte nás povzbudit i na hřiště soupeře. Děkujeme za podporu i dodané fotografie z řad rodičů.

 

Ohlasy hráčů a dnes i z řad diváků:

Jan Muller ml.:

Dneska jsme doma odehráli velmi dobrý zápas proti Slavii Jesenici od začátku jsme chtěli vyhrát a hned v sedmé minutě se prosadil Michal Kristián  velká gratulace.Věděli jsme, že to půjde, že všichni jsme dobře naladění a pak už to jelo Marek Strnadel 11 minuta, Honza protiva 17 minuta, Marek Strnadel po druhý také 17 minuta

První poločas jsme odehráli 4:0 po zaslouženém výkonu a trenéři nám v kabině dali pár dobrých rad na co si dát pozor a co zlepšit.

V druhém poločase jsme začali víc plnit taktické úkony a začali jsme zase  vymetat sítě Müller Jan 36 minuta ,41 Filip Černý taky velká gratulace jako stoper gól klobouk dolů, 43 Jan  Müller, Marek Strnadel v zápase zaznamenal svůj  4 hattrick tuhle sezónu 👏👏

Pak Eda Michálek ve svém prvním zápase  gól dobře, jen tak dál.

A zápas v 70 minutě ukončil Honza Protiva.

Chtěl bych pochválit celý tým za výborný výkon a také brankáře Honzu Bonczkovského a Honzu Grubnera za čisté konto.

Jan Muller st.

Sobotní dopoledne proběhlo v typicky anglickém počasí, mimochodem letos na podzim už po několikáté. Ale o co bylo chladněji a nevlídno, o to více byl zábavnější fotbal, který se zde hrál a srdce každého fanouška a příznivce našeho Baníku muselo hřát doslova horkem slunného Španělska, jehož narážečky a proslulé kombinace hra našeho mužstva silně připomínala. Ve většině zápasu se hra odehrávala vlastně jen na jedné polovině hřiště a to na té soupeřově. Kluci předvedli pohledný týmový a kombinační fotbal se spoustou krásných akcí. O to složitější to bylo pro naše brankáře, udržet trvale pozornost, ale zvládli to oba rovněž s klidem a přehledem. Výsledek 10:0 na závěr zpečetěn nádhernou střelou zpoza velkého vápna. Co více si přát? Tak ať se daří kluci stejně dobře i do dalších zápasů! Olé

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí