Zápasové výsledky

st.žáci Hořovice C – Baník Švermov/FK Brandýsek

By 17. 10. 2022 No Comments
Hořovice „C“ – Baník Švermov /FK Brandýsek 5:3 (2:1)
branky: Strnadel 3x
Hodnocení z pohledu trenéra:
Dnešní zápas jsme netradičně odehráli až v neděli na půdě soupeře v Hořovicích. Zápasy s těmito týmy bývají zvláštní, jelikož nikdy nevíte s jakou sestavou nastoupí.
V každém případě z našeho pohledu jsme odehráli velmi slušný zápas, kdy nám bohužel nestačil k vítězství ani třetí hattrick v sezóně Marka Strnadela. Soupeř hrál aktivně a v kombinacích nás přehrával, hlavně v prvním poločase kdy nám velmi zatápěl v obraně nejlepší střelec soupeře Jakub Kováč, který nakonec zvládl nasázet 5 branek což je v každé soutěži velmi dobrý počin a musíme mu jen poblahopřát a uznat jeho kvalitu. Ale ani naši borci se nenechali zahanbit a některým kombinacím se nedalo nic než zatleskat. Po dvou rychlých gólech soupeře se osmelili i naši a po pěkném uvolnění Honzy Protivy a následné pěkné přihrávce na Marka který chladnokrevně lobem překonal brankáře.
Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a soupeře ve spoustě situaci přehrávali a dostali se do 3 vložených šancí, ale bohužel se je nepodařilo proměnit a tak po hesle „Nedáš – dostaneš“ jsme inkasovali na 3:1. Škoda. Nicméně ani za tohoto stavu jsme se nevzdali, což považuji za velmi dobré zlepšení a je nutné kluky pochválit, že to nezabalili, dokázali ve velmi krátké době srovnat výsledek na 3:3. V tu chvíli jsme byli na koni a věřili jsme, že zápas překlopíme v nás prospěch. Bohužel po jedné rychle akci došlo ke kontaktu našeho brankáře s útočníkem soupeře a rozhodčí nařídil pokutový kop, který soupeř proměnil. I když se kluci ještě chtěli zvednout tak bohužel přišla další chyba v rozehrávce a soupeř zvýšil 7 minut před koncem na 5:3 a to už nebylo v našich silách změnit.
Myslím že to byl velmi vyrovnaný zápas pro diváka padlo hodně branek a bylo na co se dívat, zvláštností je, ze o branky se podělili jen dva střelci což se nestává příliš často.
Zápas z pohledu hráčů Jan Protiva a Marek Strnadel
Marek
Dnešní zápas se špatně hodnotí. Zkrátka kdo dává góly ten vyhrává! I přes to, že kluci předvedli skvělý výkon a někteří si sáhli skoro až na dno na tři body to nestačilo. Tým Hořovic měl pouze jednoho jediného hráče který dával všechny góly a my si ho nedokázali pohlídat. Takže po pár probouzejících akcích soupeře jsme po úniku ve 12 minutě již zmíněného Jakuba Kováče inkasovali na 1:0. Po pár nevydařených akcích našeho týmu jsme konečně ve 23 minutě skórovali na 1:1. Bohužel soupeř do půle zvýšil na 2:1.
Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale soupeř i přes naši snahu soupeř v 50 minutě zvýšil na 3:1 a Kováč zkompletoval hattrick. Poté jsme se probrali po vynikajícím presu Honzy Müllera na stopera soupeře, který musel hrát malou domu a gólman ji sebral do ruky a rozhodčí nám na zlatem podnose nabídl šanci z malého vápna která se neodmítá a my ji dokázali proměnit a během dalších 2 minut jsme dokázali vyrovnat, bohužel pro nás sporná penalta proti nám kterou rozhodčí odpískal znamenala zvýšení na 4:3 a poté soupeř zvýšil ještě na 5:3.
Škoda díky za super výkon.
Honza:
Do zápasu jsme nastoupili docela v pohodě hráli jsme co jsme měli, akorát hned v 12 minutě jsme dostali gól. ale nevzdávali jsme se a hráli furt stejně měli jsme hodně šancí a v 23 minutě skóroval náš útočník Marek Strnadel. pak jsme dostaly minutu před poločasem gól na 1:2 a poločas i skončil 1:2. do druhého poločasu jsme nenaskočili moc dobře hned v 50 minutě jsme dostali gól. ale nevzdávali jsme se a po druhé v 55 minutě skóroval Marek Strnadel a hned v 58 Marek zkompletoval hattrick (gratulace). v 59 jsme dostali gól z penalty na 4:3 ale ještě jsme dělali co bylo v našich silách a 62 minutě jsme dostali gól na 5:3 a tak to i skončilo, ale je to za námi a příští týden hrajeme doma a čeká nás soupeř Slavia Jesenice přijďte nás podpořit ?⚽
Děkujeme fanouškům kteří dorazili kluky podpořit i na soupeřovo hřiště.
V následujícím týdnu nás čeká na domácí půdě papírově slabší soupeř z Jesenice kde si budeme chtít vylepšit náladu tak přijde si v sobotu užít dopoledne a podpořit nás tým.
Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí