Zápasové výsledky

Anglický týden starších žáků

By 19. 4. 2022 21 dubna, 2022 No Comments

Tatran Sedlčany – Baník Švermov

Nedělní zápas nevyšel dle představ trenérů ani hráčů. Nadějný poločasový výsledek, kdy jsme vedli 1:0 po brance Tadeáše Holce a několik nadějných šancí, které jsme ještě neproměnili. Bohužel ve druhém poločase jsme nezvládli udržet skóre a během 3 minut soupeř zápas dvěma brankami otočil. Největší šanci měl Marek Strnadel, který ani na 2x nedokázal brankáře překonat – pomohla ještě tyčka, ale větší vůle zvítězit byla na straně soupeře. Pozitivem byl velmi dobrý výkon stopérské dvojice a chycena penalta Honzou Bonczkovským.

Nyní nás čeká anglický týden ve středu hrajeme vložené kolo v Berouně a hned v sobotu dopoledne na domácím hřišti hostíme Rapid Psáry.

Trenéři Bohuslav Strnadel a Jan Grubner

Děkujeme společnosti FINEP za nové dresy pro naše žáky.

Aktuálně tabulka: https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/0bb11e76-b1dd-4968-8856-791e0b11b85f

 

Český lev Beroun – Baník Švermov

Dnešní zápas se nám hodnotil daleko lépe, přestože jsme prohráli 1:4. Přístup všech zúčastněných hráčů byl příkladný a když vynechám posledních 10 minut kde nám již došli síly, zasloužili jsme si minimálně remízu. Bohužel branky dával soupeř a nám se štěstí opět vyhýbalo, přestože snaha a šance jsme si vypracovali pěkné. První branku jsme dostali velmi brzy po nedůsledném bránění rohového kopu a to nás probralo k velmi dobrému výkonu. Každý plnil všechny obranné povinnosti s maximálním úsilím, a do útočných akci se zapojovali téměř všichni. Aktivní hra a zodpovědně bránění dělalo soupeři velké problémy a jejich rozehrávka několikrát selhala a z jedné takové po špatném odkopu brankáře trefil Honza Protiva z dálky odkrytou prázdnou branku. Poločasový výsledek 1:1 zvednul všem náladu a tak aktivní napadání záložníků a útočníků soupeřovy obrany přineslo i několik šancí, které jsme bohužel nedokázali potrestat. Soupeř byl, ale fyzicky na tom lépe a tak nám na konci došly síly.
Za dnešní výkon se nemusí kluci ani v nejmenším stydět a pokud budou v takovémto výkonu pokračovat, dokážeme hrát solidní fotbal s každým. A věřím že i neproměněné šance se změní v gólovou radost a i radost vítěznou.
Kluci děkujeme.

Trenéři Bohouš a Honza

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí