Zápasové výsledky

st. žáci hodnocení zápasu Tuchoměřice

V sobotu 3.9.2022 odehráli starší žáci již druhý mistrovský zápas v novém ročníku krajské 1.A třídy. Po úspěšném startu proti spojenému týmu Lhota/Doksy, kdy kluci vyhráli 6:0 branky 3x Strnadel, 2x Matoušek a 1x Špalek se tentokrát nás tým postavil týmu z Tuchoměřic, který v prvním kole prohrál vysoko 9:2 na domácím hřišti.

Naši kluci přistoupili k zapasu zodpovědně a nenechali nic náhodě. Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a góly na sebe nenechali dlouho čekat. První poločas skončil 3:0 kdy branky vstřelili po jednom Honza Protiva, Tomáš Müller a Marek Strnadel. Již v první půli byla vidět pěkná hra s místy i krásnými kombinacemi a tak náskok byl zasloužený.

Do druhé půle nastoupil tým opět s chutí a nadělil soupeři další 3 branky a všechny ze střední vzdálenosti, jako první napřáhl za vápnem po pěkném uvolnění Marek Strnadel a střelou do protipohybu brankáře zavěsil. Druhou krásnou střelu se zaskvěl podruhé v zápase Honza Protiva a tečku za velmi dobrým výkonem udělal ze strany a krásným lobem na vzdálenější tyč Ondra Špalek.Velkou pochvalu zaslouží celá obranná řada včetně obou brankářů, kteří udrželi čisté konto již podruhé v řadě. 

Příští týden vyjíždíme k soupeři na Čechii Kralupy, tak nás přijeďte povzbudit stejně jako na domácím zápase kde se sešla krásná kulisa 50 diváků.

Děkujeme za podporu trenéři Bohouš, Honza a Jarda 

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí