Zápasové výsledky

Zimní liga Starších žáků v Ďáblicích

By 5. 2. 2023 4 března, 2023 No Comments

Fotbalová akademie Praha – Baník Švermov 3:3 (0:1) branky: Štěpán Matoušek, 2x Matěj Hlaváček

Další ze zápasu zimní ligy jsme odehráli minulý týden a po vcelku slušném výkonu kdy nás opět doplnili 3 hráči z mladších žáků a bez našich brankářů jsme zápas ukopali do remízového stavu. Do branky se místo obou zraněných a nemocných brankářů postavil také po nemoci Marek Strnadel, což by mohl někdo považovat za chybu, ale situace si to vyžadovala.
První branku dal po krásném rohu Honzy Protivy Štěpán Matoušek. Ve druhém poločase nás soupeř zmáčknul a během 10 minut jsme prohrávali 3:1, ale tentokrát to kluci nevzdali a po dvou krásných akcích ze strany dal Matěj Hlaváček dva góly z malého vápna. Nejprve se uvolnil Honza Protiva a posadil míč přímo na nohu. Druhá akce byla jak z repertoáru Erlinga Haalanda v podání Štěpána Matouška. 3 minuty před koncem nabral rychlost na polovině hřiště a podél postranní čáry se protáhnul až do malého vápna a předložil krásný míč Matejovi Hlavackovi.
Rádi bychom opět poděkovali hráčům z mladších žáků.

Konečné výsledky zimní ligy v Ďáblicich – 4.místo není nejhorší výsledek i proto, že jsme ne vždy měli ideální obsazení a i s pomocí hráčů mladších žáků jsme určitě ostudu neudělali.

 

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí