AkceMédia

Soustředění Rohanov 2023 A-Team + Dorost

Soustředění 2023 Rohanov A-Team + Dorost

Jako každý rok, jsme společně vyrazili na soustředění do penzionu EKOSPORT.

https://www.ekosport.cz/

Zimní soustředění je vždy důležité nejen pro jarní soutěž, ale i na celý rok, jelikož se snad nikdy neběhá a nesoustředí jako v zimě 🙂

Každý den jsme měli třífázové tréninky:

Ráno nás čekal vždy ten nejtěžší trénink a to běh. Do toho jsme přidávali švihadlo , fotbálek ve sněhu apod. Odpolední část byla už na skupiny, jelikož všichni neměli běžky a proto se jedna skupina vydala na dlouhé tratě po horách a druhá skupina opět měla běhání, posilovnu či fotbal. Pro příští soustředění doporučujeme běžky, nejen proto že to hráčům přinese fyzičku, ale také poznání krásné přírody a spoustu legrace na trati.

Večerní část patřila k posilování, kde jsme využili místní trenérku Danielu, která nám opravdu dala zabrat a ukázala tak hráčům, že je potřeba cvičit i mimo hřiště.

Zakončení dne byla rehabilitace buď na pokoji nebo v sauně. Někteří využili i relax v soutěžích ve stolním tenisu, kulečníků nebo stolním fotbálku. Nechyběli také karetní hry „lóra“ hlavně u trenérů, někdy to byla celkem zábavná podívaná 🙂

Takto jsme se soustředili do sobotního večera. Celkem za 3 celé dny 9 tréninku jsme cca do nohou dali 60 km, přidali nějaké svaly a stmelili týmy dohromady.

Věříme, že každý si to užil a využije své Km v zápasech a dalších tréninkách.

Těšíme se opět v hojném počtu příští rok.

Hlavní trenéři:

David Nedvěd, Radek Volf – team A

Tomáš Marek, Robert Štochl – Dorost

Fotograf Robert Štochl

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí