Akce

Pomáháme seniorům ve svém okolí

By 26. 3. 2020 No Comments
Vážení sportovci, rodiče, fanoušci i občané.
Vzhledem k této situaci, kdy jsou zavřené školy, sportoviště a omezené možnosti téměř všeho, nechceme zahálet, přihlížet a jen nečinně čekat jak vše dopadne. Náš sportovní oddíl není jen na to učit kluky a holky jak sportovat, ale učíme i jak se slušně chovat ke svému okolí, umět ale hlavně chtít nabídnout  pomoc každému, kdo ji potřebuje. Naši kluci jsou připraveni pomoci každému seniorovi, který nemá možnost nákupu, vynesení odpadků či venčení pejsků.
V případě, že znáte takového seniora znáte, nebo víte o někom, kdo by tyto služby potřeboval, budeme rádi za každý tip či předání kontaktu.
Kluci chodí vždy ve dvojicích. Na první návštěvu přijdou v doprovodu dospělé osoby. Budou oblečení v klubové oblečení a vždy budou mít látkovou roušku. Každý z nich tuto pomoc vykonává dobrovolně a se souhlasem rodičů.
Budeme rádi, pokud nám pro seniory můžete ušít nějaké roušky, které jim zdarma předáme.
Tento „projekt“ jsme již zorganizovali v městské části Kladno – Okrsek a nyní by jsme jej rádi rozjeli i tady ve Švermově a Hnidousích.
!! Pozor!! Nikdy si naši kluci neberou peníze na nákup předem. Vždy Vám nákup přinesou i s účtenkou a až poté přeberou částku za nákup. Lze se domluvit i na bezkontaktním předání. (Nákup nechají u Vašich dveří, zazvoní a z bezpečné vzdálenosti vyčkají, Vy si nákup vezmete a necháte peníze zase přede dveřmi).
Pokud budete chtít využít tuto pomoc neváhejte nás kontaktovat na telefonní číslo 734 126 555, nebo
fcb stránky ftbl77.
Za TJ Baník Švermov a Brankářskou akademii Praha  děkují trenéři.
Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí