Info pro členy

info: COVID -19 pro hráče, funkcionáře a fanoušky klubu

By 16. 4. 2020 28 října, 2020 No Comments

TJ Baník Švermov z.s.      vydává upřesnění kolem pandemie Covid-19 pro hráče, funkcionáře a fanoušky klubu

Asi před měsícem pro nás pro všechny nastala doba, ve které se všichni učíme chodit a fungovat v přísném režimu a dodržování hygienických zásad a všech možných opatření proti síření nemoci Covid-19.

Upřímně jsem rád že žiji v ČR, která jako jedna z mála zemí přistoupila ke všem opatřením včas a nabádá spoluobčany k důslednému dodržování všech nařízení.

Jedním z mnoha nařízení bylo uzavření všech sportovišť a tím pádem přerušení všech soutěží. Po uplynutí jednoho měsíce, kdy naši hráči zatím plní individuální tréninky, se také různě zapojujeme a pomáháme i nejohroženější skupině seniorů s nákupy nebo jim venčíme psy atd., zasedala Fotbalová asociace a rozhodla o ukončení všech amatérských soutěží od 3.ligy až po 4.třídu včetně mládežnických soutěží.

Co to pro nás znamená? Platí výsledky k 8.4.2020 a nikdo nesestupuje ani nepostupuje, a to je velká škoda pro naše Áčko, které mělo dobře našlápnuto k postupu do vyšší soutěže. Snad jen kdyby některý z klubů nepodal přihlášku v krajských soutěžích nad námi, tak postup bude nabídnut nám jako prvnímu týmu v okrese. Přiznám se, že v tom případě váhat nebudeme. Podzimní výsledky jednoznačně naznačili, že tým kolem trenéra Jirky Šimůnka a hrajícího asistenta Jirky Poláka do I.B.třídy právem patří. V této sezóně je pouze zákeřný tým koronavirus, který nás porazil, ale zdraví je teď přednější a musíme se s tím vyrovnat jako sportovci. Pevně věřím, že se tým semkne a na novou sezónu se připraví ještě lépe a všem dokáže, že podzimní výsledky nebyly náhoda a že do kraje patří. My všichni kolem pro to uděláme maximum.

Dále se celý klub omlouvá, že z výše uvedených důvodů se ruší tradiční akce: Čarodějnice se skupinou Anopheles, Tradiční dětský den a i naplánované oslavy 110. výročí založení klubu. Právě k tomuto výročí bude vydán dodatek k almanachu a pro důstojné oslavy a křest knihy najdeme určitě prostor na podzim. Dále bude zrušeno i pravidelné soustředění žáků v srpnu v Heřmanicích.

Hned jak se uvolní opatření a budeme moci trénovat, tak se začneme všichni postupně připravovat na novou sezónu 20/21. Když vše dobře půjde, tak areál otevřeme snad 8.června.  Zatím se připravujeme v areálu na přísnější hygienická opatření, jednorázové ručníky a dezinfekce na sociálním zařízení. Zodpovědnost bude zde na prvním místě!!!!!!!!!!

Ještě malá zmínka k příspěvkům. Na našich stránkách bude vyvěšena směrnice o placení příspěvků na další období počínaje podzimem 2020. Z důvodů vyšší moci a uzavření areálu v jarní části sezony budou klubové příspěvky, na základě rozhodnutí vedení, na podzim všem členům odpuštěny. Vybírat budeme pouze členské příspěvky ve výši 500,- Kč dle instrukcí ve směrnici. Z těchto důvodů prosím všechny o doplacení jarních příspěvků na účet klubu. Zálohy na energie musíme totiž platit pořád. Děkujeme.

Děkuji všem za dodržování a respektování všech opatření které teď vláda postupně uvolňuje a brzy se na vás všechny těším na hřišti v našem připraveném areálu.

Přeji všem členům a fanouškům klubu pevné zdraví a opatrujte se.

V Kladně 15.4.2020                                                                                                          David Nedvěd – předseda klubu

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí