Zápasové výsledky

Hodnocení trenérů A-mužstva z víkendových zápasů

Ahoj všem příznivcům TJ Baníku Švermov, příprava na sezonu již začala!!!

Po cca po 1,5 měsíci, kdy jsme naposledy odehráli přátelské utkání na hřišti TJ Sokol Klobuky účastníky 1.B Třídy, výsledkem utkání byla výhra našeho týmu 3:5 (1:3) Branky: 3x Šimůnek, 2x Steinbach, jsme v sobotu 1.8.2020 přivítali k přátelskému utkání tým Sokol Jedomělice, také účastníkem 1.B Třídy. Výsledek zápasu 5:3 (4:1), Branky: 4x Šimůnek, Vaněk.

Kvalitní soupeř vedl 1:0 po střele z dálky, ale naši hráči dokázali do poločasu otočit vývoj zápasu na 4:1 v náš prospěch. V přípravných zápasech ale především zkoušíme variabilitu hráčů na různých postech. Tento a ani následující zápasy nebyly a nebudou výjimkou. V utkání jsme vyrobili několik chyb, ze kterých jsme byli potrestáni a na které se musíme zaměřit a odstranit. Nicméně bych kluky rád pochválil za od makané utkání hrané ve vysokém tempu při teplotě 30 °C.

V neděli 2.8.2020 A-Tým  čekal další soupeř 1B Třídy a to FK Rudná. Výsledek zápasu 2:1 (0:1), Branky: Vaněk, Šimůnek.

Druhý den a druhé přátelské utkání. Moc času na regeneraci nebylo, ale kluci utkání zvládli i se šrámy s předchozího utkání. V tomto utkání opět vedl soupeř 1:0 , ale kluci ve druhém poločase opět ukázali že mají bojovné srdce a zápas otočili s vysokým nasazením. Bohužel jsme neproměnili velkou spoustu šancí, které jsme si vypracovali. Velké poděkování patří vybraným hráčům dorostu, kteří nás výrazně podpořili v obou utkáních a přispěli k výhrám našeho týmu. Naše mládež je velmi důležitou součástí a hlavně základnou pro budoucnost klubu a si to nedovedu bez nich představit. Nicméně jsme stále v přípravě a pracujeme na zlepšení.

Velké poděkování patří také divákům, kteří přišli o víkendu fandit a podpořit naše hráče jak v sobotním utkání, hraném ve vysokém vedru nedělním utkání za neustálého deště. Děkujeme všem za podporu a přijďte nás podpořit tento víkend 8 – 9.8.2020 na pohárové utkání konané ve Dřetovicích. V sobotu 8.8. 2020 od 14:30 hodin FK Brandýsek – TJ Baník Švermov, neděle 9.8. 2020 dle výsledku.

 

Trenéři: Jiří Šimůnek, Jiří Polák

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí