Zápasové výsledky

Víkendové MU áčka a dorostu

By 18. 9. 2020 No Comments

Hodnocení Baník Švermov – Eletis Lužec A- mužstvo

Po výhře na hřišti FK Vysoká 0:3 jsme na domácím hřišti přivítali tým Eletis Lužec. Oproti předešlému utkání jsme hráli bez zápalu a elánu. V zápase bylo vidět obrovské množství ztrát a a špatných přihrávek. Jednoduše řečeno, dostali jsme nakopáno a soupeř si od začátku až do konce šel za vítězstvím svým přístupem, důrazem a obrovskou chutí po výhře a prvními třemi body. Po 20 minutách jsme prohrávali již 0:3. V zápase se zranil střelec Jakub Šimůnek, který bude chybět minimálně v jednom utkání. Nejlepším hráčem v utkání byl Patrik Gaži ročník 2003, což je na zamyšlenou pro všechny starší hráče. Nyní doplácíme na špatnou morálku hráčů v předešlých zápasech, zranění a nedostačující docházkou na tréninky. Bohužel 1 trénink v týdnu je na tuto soutěž málo. Ztrácíme fyzicky, nedostupujeme hráče včas což je spojené i s individuální přípravou 2/3 hráčů. Rád bych se omluvil našim divákům, kterých přišlo 125. Tuto sobotu jedeme do Libčic.
Šimůnek, Polák
Hodnocení Baník Švermov – Bohemia Poděbrady Dorost

V neděli dorost doma přivítal ještě neporaženou Bohemiu Poděbrady. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř a my máme půlku mužstva roč 04 a 05 z mladšího dorostu a jen jednoho na střídání, díky karanténě na školách. Nezbylo než kluky povzbudit a aby to nevzdali před bojem. Hned od začátku jsme se na soupeře vrhli a byli mu rovnocenym soupeřem. Po rychlém brejku z dorážky se trefil Adam Nedvěd 1:0. Naše zbytečné fauly kolem pokutového území, dávali šanci soupeři. Po jednom takovém trestnaku náš brankář Štěpán Štochl udělal kiks a soupeř vyrovnal. Druhá půle se nesla v podobném duchu, kdy Štěpán vychytal několik golových šanci soupeře a jak se blížil konec, tak soupeř byl hodně nervózní,hlavně trenéři. Kluci dokázali remízu udržet a za to jim patří velká pochvala jak se k tomu postavili a makali až do konce, ikdyz už od 60 min se bali o výsledek, že to nedaj.

Mladší dorost prohrál 1:5 (0:3)(Vácha) bohužel 6 hráčů základu mladších mělo v nohách už zápas za starší a na pomoc měli I kluky ze starších žáků.
Štochl, Steinbachová
Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí