V sobotu zavítal dorost do Nymburku, bohužel jsme jeli na Polaban, ale oni to hráli ve sportovních areálech, takže na zápas jsme dorazili 15 min před začátkem. Starší kluci do začátku utkání nastoupili s pěti hráči ročníkem 2004.
Soupeř byl ze začátku herně na tom lépe a vytvořil si několik šancí. Postupem jsme se i my dostávali do tempa a opět se nám nedařilo proměňování šancí, to už je taková tradice starších kluků. Bohužel opět našimi chybami a špatnou rozehrávkou jsme prohrávali 1:0 a do půle jsme opět po chybě dostali další gól.
V druhé půli se opět projevila naše střelecká neschopnost a zápas jsme prohráli 2:0(2:0). V tomto zápase vynikal náš brankář Štěpán Štochl, který zachránil dalších x šancí  soupeře.
Mlaďasové tzv. pomstili starší a porazili soupeře 1:4(1:2) Zíka penalta, Volf, 2x Fruhauf kluci předvedli bojovný výkon a po zásluze vyhráli.
Ve středu jsme měli vložené kolo s FK Pšovka Mělník. Starší kluci začali utkání celkem dobře, napadáním soupeře a celkem se dostávali i před branku soupeře, ale opět naše neproměňování šancí, dnes jsme neproměnili bohužel, ani pokutový kop za stavu 0:0. Po rohovém kopu se až trefil Gaži hlavou. Bohužel to bylo z naší strany vše po mnoha tutovkách, které skončili mimo bránu. Druhá půle to byla taková nakopávaná z obou stran a z naší strany opět neproměňování šancí. Trenér Robas vystřídal a Macek(05) po 15 vteřinách na hřišti dal gól.
Máme lepšího žolíka než je Růža v áčku 🙂 takže naše výhra 2:0(1:0) Gaži, Macek
Mlaďasové přestřelili soupeře, ikdyž půlka z nich měla už v nohách zápas za starší 4:0(2:0) Fruhauf, Volf, Zíka, Macek.
Velký dík patří klukům Povolný, Linhart, Volf, Nedvěd, Fruhauf vše ročník 2004 a Kraus a Macek ročník 2005, že chodí jak za mladší tak za starší, podle trenéra Robase je na nich vidět herní posun, když hrají proti stejně starým klukům.
Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí