Zápasové výsledky

Švermov/Brandýsek – SK Slaný st.žáci 1:3

By 5. 11. 2022 No Comments

Sobotní zápas st.žáků 29.10.2022 na hřišti soupeře SK Slaný byl pro naše fanoušky smutný.

Stejně jako počasí ve kterém nebylo kolikrát nic vidět, díky mlze která zahalila i náš výkon.
Začali jsme velmi dobře a vytvořili si několik velmi slušných šancí, bohužel gólové řešení jsme ne a ne najít. Až v 15 minutě se ke zblokovane střele která velkým obloukem dopadla přímo k noze Michala Kristiana a ten trefil padající míč na jedničku. Bohužel kdyby nám někdo řekl, že jsme vystrelili na branku v tomto zápase  naposledy asi by tomu málokdo věřil. Snaha a pracovitost se klukům nedala upřít, ale chybělo lepší řešení finální fáze a hlavně střelba ze střední vzdalenosti. Soupeř měl asi nejmenšího brankáře jakého jsme asi zatím soutěži viděli, ale využít jsme toho nedokázali. Zato soupeř se snažil nám nedat nic lacino a jeho snaha byla odměněna. Po jedné z mnoha dlouhých přihrávek za obranu se nám nepodařilo míč zahrát do bezpečí a útočník soupeře byl rychlejší než náš brankář a srovnal na polocasovych 1:1. Zápas byl vyrovnaný a šlo o to kdo bude úspěšnější v koncovce. My bohužel úspěšní nebyli zato soupeř ano a po jednom z rohů navýšil vedení na 2:1.
I přes velmi dobrý vykon všech hracu se nám bohužel nepodařilo na soupeře najít recept a zápas otočit. Naopak 3 minuty před koncem jsme neuhlidali hráče při rohovém kopu a 4 osamoceni hráči na zadní tyči se mohli pohodlně domluvit kdo vstreli rozhodující branku na 3:1.
Musíme sportovně uznat, že chuť a energie vyhrát byla více cítit ze soupeře, možná to mělo za následek i týden podzimních prázdnin kdy téměř polovina našeho týmu netrenovala a dorazila až na zápas.

Do konce podzimu nás ještě čekají 3 zápasy a to hned ten první bude stejně těžký nebo možná ještě těžší. Na naše hřiště na Baník přijede druhý tým tabulky Králův Dvůr, následně pojedeme na hřiště Tatranu Rakovník a podzimní část sezóny zakončíme odloženým zápasem doma s největším favoritem soutěže FK Radošovice.
Věřme, že ze 3 velmi těžkých utkání uhrajeme maximum možných bodů a budeme mít dobrou startovací pozici do jarních bojů.

Děkujeme za podporu všem fanouškům kteří nás i přes nepříznivé počasí hodně podpořili.

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí