Zápasové výsledky

PÚ: TJ Baník Švermov – Čechie Kralupy

Baník Švermov – Čechie Kralupy 5:6 (3:4)
branky: 3x Štěpán Matoušek, Marek Strnadel, Honza Protiva

Dnes jsme odehráli další z přípravných zápasů, kdy jsme pozvali k nám na Baník hosty z Kralup. Soupeř se kterým se nám ještě nikdy nepodařilo vyhrát a dnes jsme k tomu měli asi nejblíže.
Zápas začal s malým zpožděním kvůli rozhodčímu kterého na 5 minut zastoupil trenér přípravek Pavel Růžička. Díky.
Tentokrát se nám vrátili hráči z hor a po nemoci. Zápas byl na obě strany vyrovnaný a pro diváky velmi pohledný. 11 branek to jen zpestřilo. První udeřili naši kluci, kdy po dobrém důrazu v souboji Edy Michalka, kterému se zápas povedl, se k míči dostal Marek Strnadel a po samostatné akci překonal brankáře poprvé. Následně se zápas přeléval a bylo na co koukat. Velmi dobré výkony nyní podává Štěpán Matoušek který se dnes blýskl hattrickem a to měl ještě několik slibných situaci které již nevyužil. Jen tak dál Štěpáne!!! Do listiny střelců se z našich hráčů zapsal ještě Honza Protiva pěknou skrytou střelou přes obránce která brankáře překvapila.
Na druhé straně nám velmi zatápěl nejlepší hráč soupeře Tomáš Háva a přesto že branku nedal byl pro naše obránce velkým nebezpečím. 3 branky soupeře dal nakonec Petr Holý který nás trápil i v mistráku. Jednu branku jsme si dali nešťastně sami a poslední gól soupeře padl na konci zápasu z penalty.
Zápas myslím splnil očekávání pro obě strany.

Odkaz na oba poločasy zde:

 

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí