AkceMédia

Soustředění Rohanov 2020

By 10. 2. 2020 No Comments

Dobrý den všem příznivcům Baníku Švermov,

rád bych vás seznámil s průběhem a hodnocením zimního soustředění. V uplynulém týdnu absolvoval A- Tým společně s dorostem zimní soustředění.

Ubytováni bylo zajištěno v pensionu Ekosport v Rohanově.

První večer byl všem hráčům představen plán tréninkových jednotek a stravováni včetně osobního volna. První den proběhl 3 fázový trénink, kdy dopolední a odpolední byl zaměřen na nabírání fyzické kondice (časovky, běžky) a večerní trénink probíhal v hale.

Druhy tréninkový den měl opět 3 fáze. Dopolední trénink probíhal společně ve stejnem duchu a odpoledne jsme se rozdělili do třech týmu. Vzhledem k náročnému plánu pro A- Tým se dorostenci vydali na tůru, kde střídavě běhali, část A- Týmu absolvovala běžky a druhá kondiční cvičení. Večerní trénink probíhal pod vedením trenérky jógy, která všechny překvapila svou náročností. Poslední tréninkový den jsme ve dvou skupinách plnili další část fyzické přípravy dle plánu tak, abychom se vystřídali na hřišti a zpestřili si soustředěni fotbálkem.

Soustředění hodnotím jako velmi zdařilé, jelikož byl splněn plán a především bylo výborné propojení dorostenců s A- Týmem. Hráči v době volna hráli stolní tenis, kulečník nebo regenerovali v sauně.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům za jejich nasazení při plnění náročného plánu, dále také rodičům hráčů dorostu, který jim umožnili jet na soustředění.Nemůžeme vynechat poděkovaní i funkcionářům klubu, kteří podpořili toto soustředění.

Trenéři A-Týmu = Jiří Šimůnek a Jiří Polák

Trenéři Dorostu = Robert Štochl a Martin Kotouček

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí