Zápasové výsledky

Classic cup

By 19. 6. 2023 No Comments

Na hřišti Baníku Švermov se v sobotu 17.6. odehrál turnaj pro nejmladší hráče s názvem Classic cup.
Turnaje pro kluky z ročníku 2017 a mladší se zúčastnilo 6 týmů. Vedle domácího Baníku Švermov se na dvou hřištích představila další generace kluků z Tuchlovic, Slaného, Lhoty, Sk Kladna a přijeli také Cábelíci z Králova dvora. Pro některé z hráčů šlo o vůbec první zápas v životě a tomu odpovídala i atmosféra turnaje. Sešla se spousta maminek, tatínků, babiček, dědečků a dalších, kteří si nenechali utéct první krůčky mladých nadějí na fotbalovém hřišti.

V herním formátu tří hráčů bez brankáře padalo opravdu velké množství gólů a na některých gólových oslavách bylo vidět, že už ve čtyřech až šesti letech znají kluci velké světové hvězdy typu Ronalda a odkoukali od nich, jak se slaví gól.

Jak je v této kategorii běžné, byl systém turnaje nastaven tak, že pokud odehrajete pět zápasů skončíte na prvním místě.To se nakonec podařilo všem a proto jsme viděli 6 kapitánů přebírat pohár a každý hráč si pověsil na krk zaslouženou zlatou medaili.
Vzhledem k tomu, že i po odehrání turnaje a dobrém obědě se klukům nechtělo domů a zůstávali na hřišti, kde lítala na branky jedna střela za druhou, můžeme se v budoucnu 100% těšit na skvělé fotbalisty.

Děkujeme Marek Mencl

 

 

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí