Zápasové výsledky

st. žáci Králův Dvůr – Baník Švermov /FK Brandýsek 1:0 (0:0)

By 19. 6. 2023 No Comments

V posledním kole letošního ročníku starších žáků jsme vyrazili na hřiště Králova Dvora. S týmem, který jsme na našem hřišti dokázali porazit 3:1 a který se drží celou sezónu v horních patrech tabulky a nějakou dobu držel i první místo, jsme odehráli velmi pěkné utkání se šancemi na obou stranách. Velkou pochvalu zaslouží celý tým za nasazení a bojovnost.
Bohužel tentokrát se nám střelecky nedařilo a i přes několik samostatných nájezdů jsme gól dát nedokázali. Soupeř měl na konci zápasu o trochu více síly a zatlačil nás do vápna. Kluci bojovali a vydali se ze všech sil, už to vypadalo na smírný výsledek, bohužel jsme udělali jedinou chybu v zápase a po faulu ve vápně, rozhodčí odpískal penaltu, kterou ve druhé minutě nastavení soupeř proměnil. Je to sice škoda, ale není za co kluky hanit nebo jim něco vyčítat. Podali velmi dobrý výkon a zase se potvrdilo, že dokážeme soupeřit s každým týmem tabulky a potrápit i jasné favority.

Nyní nás čeká jen rozlučka a zasloužená dovolená.
Za trenéry bychom rádi klukům poděkovali, za snahu, nasazení, pracovitost i ve chvílích kdy se tak úplně nedařilo a za atmosféru, kterou si mezi sebou vytvořili. Přejeme klukům ať se jim i nadále daří ve snaze se zlepšovat. Ať mají i nadále fotbal potažmo sport jako takový rádi. Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit někdy v budoucnu na další spolupráci. Trenéři Bohous Strnadel, Honza Grubner a Jarda Smetana.

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí