Zápasové výsledky

st. žáci Aritma Praha – TJ Baník Švermov 1:3 (0:2)

By 20. 2. 2023 No Comments

Dnes v neděli 19.2.2023 jsme přijali pozvání na odvetné utkání proti pražskému týmu Aritma Praha, se kterým jsme na podzim prohráli na domácím hřišti 4:1 a tak se čekal těžší soupeř i s ohledem na začátek jarních prázdnin a tak jsme nebyli úplně kompletní. Doplněni o dva hráče z mladších žáků (Šimon Nedvěd, David Kubín) oběma moc děkujeme za přístup a předvedenou hru.

Zápas začal dobře, i přes spoustu nepřesností zahrozili první naši borci. Po krásné kolmé přihrávce se krásně popral Marek Strnadel se dvěma obránci a na hranici penalty se dostal z úhlu do pěkné střelecké pozice, kterou bohužel nevyřešil dobře, místo přihrávky svým spoluhráčům kteří by dali gól do prázdné brány volil střelu kterou branku netrefil. Za toto řešení byl náležitě pokárán trenérem, protože tohle si po přihrávce vysloveně říkalo. Po krátké chvíli svou chybu, ale napravil kdy nádherným nadýchaným centrem našel na zadní tyči Honzu Mullera, který hlavou zavěsil a otevřel skore zápasu. GOOL!!! 0:1

Druhou branku do poločasu pak přidal Marek sám po dobře vyřešeném samostatném nájezdu. GOOl!!! 0:2

Co, ale bylo nejdůležitější a to je nutné zdůraznit, byla hra celé obranné řady, která fungovala po celý zápas na 1*. Zajišťování a ochota zaskočit jeden za druhého byla mimořádná. Velká pochvala patří i brankáři Honzovi Grubnerovi, kterému se zápas také podařil a v důležitých momentech mužstvo podržel.

Třetí branku střelil po dalším samostatném nájezdu Marek Strnadel kdy obešel i brankáře a uklidil do prázdné branky. GOOL!!! 0:3

Ke konci zápasu jsme již polevili v koncentraci a soupeř měl i několik slibných šancí, ale krom jedné kdy krásnou křižnou střelou překonali Honzu Grubnera a snížili tak na 1:3 naše obrana byla dnes nepřekonatelná.

Tento zápas je tedy za námi a čeká nás další a to příští týden v neděli kdy nastoupíme k poslednímu zápasu zimní ligy proti Admiře Praha U14/15.

Branky: Muller Jan, 2x Strnadel Marek

Děkujeme za podporu všem rodičům

Bohouš, Honza a Jarda

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí