Zápasové výsledky

MU TJ Baník Švermov – Stará Boleslav

Hodnocení mistrovského utkání TJ Baník Švermov – Stará Boleslav

V sobotu jsme se utkali s týmem Stará Boleslav, který se umístil v loňském ročníku na 3. místě. První poločas byl v režii hostujícího týmu, který byl velmi kvalitní. Soupeřovi šance končili na rukou brankáře Jakimeczka a jednou na tyči. Ale ve 41. minutě utkání jsme vstřelili vedoucí branku. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Trejbal. Bohužel za 4 minuty soupeř vyrovnal na 1:1 a s tímto výsledkem se odcházelo do kabin. Ve 46. minutě jsme po krásné akci vstřelili vedoucí branku na 2:1, kdy Kotouček přihrál Šimůnkovi, který skóroval. Opět jsme za 4 minuty obdrželi branku po podklouznutí brankáře. V 65. minutě po přihrávce Šimůnka rozvlnil síť Kotouček a Baník vedl v zápase již po třetí a to 3:2. Bohužel opět soupeř vyrovnal za 4 minuty na 3:3.  V 79. minutě hostující tým vstřelil vedoucí branku a vedení udržel do konce utkání. V utkání byly vidět dva rozdílné poločasy, kdy jsme během prvního poločasu nevyhráli jediný hlavičkový souboj a místo kombinační hry jsme nakopávali balóny na útočníky. V druhém poločase jsme hráli více po zemi a bylo to znát. Bohužel náš tým je velmi mladý a krom toho, že nám chybí čtyři klíčoví hráči, potřebujeme především dozrát. Každým zápasem se posouváme a zlepšujeme se. Na druhou stranu bych chtěl vyzdvihnout, že ze 4 šancí jsme proměnili 3. S proměňováním šancí jsme měli v minulých sezónách velký problém. Dále bych rád vyzdvihnul výborný výkon rozhodčích, kteří nijak neovlivnili utkání, pískali skvěle a tak se zápas odehrál pouze mezi hráči na hřišti. Poděkování patří též divákům, kterých přišlo fandit 120! Děkujeme za podporu a věřím, že už to příští zápas prolomíme na venkovním hřišti FK Vysoká.

Děkujeme za podporu

Trenéři: Jiří Šimůnek, Jiří Polák

Očima Pavla Růžičky 

Baníček doma v krajských soutěžích hostil soupeře před třemi desítkami let. Před krásnou návštěvou jsme přivítali velice kvalitní tým ze Staré Boleslavi, což bylo vidět i na skvěle připraveném pažitu.

Konečný výsledek 3:4(Trejbal, Šimůnek, Kotouček) byl nejspíše i zasloužený ač pro domácí hráče trpký, za bojovný výkon bychom asi i bodík zasloužili – nestalo se!!! Nicméně máme na čem stavět do dalších utkání a na závěr je nutno připomenout výborný výkon rozhodčích, kteří přispěli ke kvalitě utkání. SPORTU ZDAR

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí