Zápasové výsledky

Zápasy našeho dorostu

Hodnocení zápasů dorostu
St.a ml. dorost měl tento týden dva zápasy.
Ve středu jsme zajeli na předehrávku do Hvozdnice, kde hraje Povltavská akademie. Obě utkání se hrála za silného větru.
Starší hned ze začátku špatnou rozehrávkou a chybami darovali soupeři dva góly. Sice se nám podařilo snížit na 2:1 ,ale bohužel naše individuální chyby a předvedená nakopávaná hra soupeř využil a porazil nás 5:2 (3:1) Fruhauf, Peřina.
Mladší pokračovali v tom co starší rozjeli a prohráli 7:0(4:0)
V neděli k nám zavítala Sparta Kutná Hora a doufali jsme ,že ukážeme domácím fandům, že fotbal hrát umíme.
Bohužel starší dorost opět hned od začátku se dopouštěl chyb a opět individuálními chybami a neproměněnými několika šancemi jsme prohrávali o půli 0:2.
O půli jsme vystřídali promíchali posty a hned od začátku druhé půle jsme se do soupeře pustili a skoro k ničemu ho nepustili. Bohužel opět došlo k neproměňování šancí a jak čas běžel o to víc to mrzelo.
V 79. min jsme se konečně trefili a v 88 min jsme otočili výsledek na konečných 3:2 (0:2) Peřina, Volf, Fruhauf. Kluci ukázali že dokážou se semknout a bojovat .Velký dík patří klukům z mladšího dorostu, kteří předvedli v druhé půli super výkon a teprve získávají první zkušenosti mezi staršíma.
Mladší dorost se pustil do soupeře hned od začátku a v prvních minutách jsme vedli 1:0 kluci hráli kombinačně a zvýšili na 2:0. Do půle ještě soupeř stačil snížit na 2:1 a tímto výsledkem to i skončilo 2:1(2:1) Neuman, Fruhauf .
V sobotu jedeme pro vítězství na další zápas do Nymburku.
Trenér Robert Štochl
Vedoucí mužstva Monika Steinbachová
Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí