Zápasové výsledky

Hodnocení trenéru 2.kola

By 23. 8. 2021 No Comments

Dobrý den všem příznivcům Baníku Švermov.

Rád bych se s vámi podělil o hodnoceni prvního domácího zápasu A týmu po výluce způsobené pandemií a který jsme odehráli tuto sobotu proti týmu SK Kladno B. Ani v Přípravě jsme neodehráli ani jedno utkání na domácím hřišti, tak jsme se na zápas těšili. Od tohoto utkání jsem očekával vysokou kvalitu, která se potvrdila již od začátku. Soupeř velmi aktivní, rychlý, ale naši kluci opět dokazovali že se mohou porovnávat s každým pokud do utkání vloží srdíčko. Během prvního poločasu bylo vidět několik slibných šancí domácího týmu, ale i ze strany soupeře. Nicméně do vedení 1:0 jsme šli v 27 minutě po přihrávce Kotoučka skóroval Vaněk. Ve 38 minutě utkání vyrovnali hosté z pokutového kopu na 1:1. První poločas byl vyrovnaný, ale uprostřed hřiště nás soupeř přehrával především na což jsme zareagovali v poločase změnou rozestavení a střídáním. V 66. minutě opět po přihrávce Kotoučka zvýšil na 2:1 svou druhou brankou Vaněk. Utkání bylo vyrovnané, na obou stranách neproměněné šance obou týmů. V 84. minutě se postavil k pokutového kopu Kotouček, který bohužel neproměnil. Zápas byl až do konce otevřený, ale brankář Vošmík v brance kouzlil a podržel náš tým od začátku do konce. Utkání bylo odehráno v duchu Fairplay a rozhodčí zápas odpískali velmi kvalitně a bez chyb. Opět velké poděkování patří realizačnímu týmu Baníku Švermov a také především diváků, kteří povzbuzovali během zápasu.

Další utkání odehrajeme v sobotu 28.8. 2021 od 17:00 hodin na hřišti FK Rudná. Trenér: Jiří Šimůnek

Starší a mladší dorost v neděli přivítal FA Povltavskou akademii.
Po ranním dešti ještě nestačili dorazit skalní fanoušci a už jsme po brance Povolného vedli 1:0.Bohužel hráči si nejspíš mysleli, že to půjde samo a soupeře lehce přehrají a přestali dodržovat co si před zápasem v kabině řekli. Netrvalo dlouho a soupeř vyrovnal. Naštěstí se nám ještě do přestávky podařilo vstřelit branku z PK a do kabin jsme šli za stavu 2:1.
Po přestávce jsme hned zvýšili na 3:1 a zdálo se,že je zápas rozhodnut.
Bohužel náš tým se přizpůsobil hře soupeře a  naší velmi špatnou hrou a individuálními chybami soupeř otočil a najednou jsme prohrávali 3:4.Naštěstí to kluci nezabalili a dokázali ještě vyrovnat na konečných 4:4 (2:1) Povolný 2x,Černý ,Hlaváček.
Mladší kluci z dorostu také urvali bod za remízu 3:3 (1:1) Macek ,Zíka,Adam.

8:3 poločas 4:2!!!!

Branky: 4x Kristian Maršoun, Matěj Macák, Matěj Křtěn, Filip Mařík, Rudolf Lisec

Tak zní výsledek a první vítězství nově složeného týmu starších žáků pro ročník 2021/2022.

A myslím, že bylo na co se dívat, počasí přálo, a tak se diváci nenudili.

Po zápase z Kralup, kde jsme dostali výprask a trochu školu fotbalu, se tým snažil v týdnu poctivě trénovat a po zásluze byl odměněn. Od prvních minut se naši hráči snažili plnit co jsme v týdnu trénovali, ale první zahrozili ve 4 minutě hosté, ovšem výborným vyběhnutím a zákrokem pod nohy pomohl obraně brankář Honza Bonczkovský, který podal velmi pěkný výkon a obraně v několika chvílích dost pomohl ať už včasným vyběhnutím, dobře postavenými tyčemi nebo jen rozehrávkou do stran na naše beky. Zbytek poločasu jsme, ale plnili svoje úkoly velmi dobře a obrana téměř vše uhlídala, na opačné straně hřiště zároveň velmi dobře pracovala záloha s útokem a již v 5 minutě se ke střele dostal Marek Strnadel, ale ještě nemířil přesně. To v 6 m

inutě již bylo poprvé v této sezóně veselo, protože po krásné kombinaci 3 hráčů (Strnadel, Lisec, Macák), se dostal k míči Filip Mařík a střelou k tyči otevřel skóre utkání. 1:0!!! Naši hráči měli velkou chuť vyhrát a tlačili se do útoku, jak jen to šlo. Po několika neúspěšných střelách z dálky a nedotažených kolmých přihrávkách se ve 13 minutě dostal po „české uličce“od Marka Strnadela do úniku Eda Michálek, kterého ještě stihl při střele zblokovat obránce, ale na dorážku Matěje Křtěna (Kořen) již nikdo nestačil 2:0!!! Dalším úspěšným střelcem byl mladý Ruda Lisec který zúročil střelou ze strany jednu z přihrávek svých starších spoluhráčů: 3:0!!! Ve 24.minutě to bylo již 4:0 kdy se střelou z dálky ukázal velmi dobře hrající Matěj Macák po přistrčení proti noze od Rudy. A to mohl hned za pár minut dát hned ze stejného místa další po přistrčení od Kika, ale míč skončil jen na tyči. V posledních 5 minutách, ale hráči ubrali z koncentrace a soupeř hned 2x využil chybu v obraně. Poločas 4:2 přesto dával možnost pěkného výsledku.

Druhou půli jsme, ale nezačali vůbec dobře a soupeř šel 2x sám na Honzu B., naštěstí soupeř nemířil přesně, a tak přišel trest v podání Kika, který ve 38 minutě obešel 3 hráče soupeře a chladnokrevně uklidil míč za záda brankáře 5:2!!! Soupeř se, ale nevzdal a snažil se tlačit na naše obránce, kteří pod tlakem dělali chyby naštěstí bez úspěchu. Další gól přidal opět Kiko po krásné uličce od Maciho 6:2. Soupeř ještě jednou zazlobil v 60 minutě na 6:3, ale pak už zase řádil KIKO jednou po přihrávce mladičkého Honzy Mullera 7:3 a v 68 minutě dorazil střelu Filipa Maříka odraženou od tyče. 8:3

Přestože výsledek vypadá parádně najde se v naší hře ještě dost chyb a je potřeba pokračovat nadále v poctivé práci a zkusit potvrdit výsledek z domácího hřiště na hřišti Vestce v sobotu 28.8. kde nás čeká velmi těžký soupeř.

Děkujeme rodičům za fandění

Bohouš Strnadel

 

V sobotu mladší žáci nastoupili na domácím hřišti proti Slávii Jesenice.
Zápas začal ve vysokém tempu, kde jsme opět nestíhali rychlostně a tím jsme byli všude pozdě a ještě jsme k tomu kazili přihrávky. A když už jsme se dostali k zakončení, tak bylo velice nepřesné. Tak není divu že poločas skončil 0:3.
Do druhé půle jsme šli něco změnit a to se povedlo až 10.minut před koncem, kdy po dvou pěkných kombinacích jsme snížili na konečných 2:4.

Za Baník se trefil Husain a Křtěn Matěj.
Máme stále co zlepšovat. Příští týden zajíždíme na hřiště Vestce, tak nám držte palce.

Děkujeme trenér Jaroslav Křtěn

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí