Zápasové výsledky

Hodnocení trenéru 3.kola

By 30. 8. 2021 No Comments

A-TÝM

Dobrý den všem fanouškům Baníku Švermov. Náš A tým zajížděl k sobotnímu utkání na hřiště FK Rudná. V tomto utkání chybělo 7 hráčů z toho 4 hráči základní sestavy. Opět jsme doplnili kvalitními dorostenci z naší mládeže. Na krásném hřišti jsme začali dobře a již v 11 minutě jsme se ujali vedení 1:0 brankou Erakovič a to díky našemu pressingu a chybě hostujícího obránce. Ve 35 minutě po přihrávce  vstřelil branku Kotouček a vedli jsme 2:0. Bohužel o 5 minut později domácí tým snížil na 1:2 a za tohoto stavu jsme se šli do kabin. Do druhé půle jsme nastoupili opět jako jeden tým a šli jsme si za výhrou. Fotbal se hrál otevřený, ale během celého zápasu jsme byli lepším týmem. Ani vynucené střídání v 66 minutě, kdy Erakovič musel odjet na noční směnu a v 78 střídajícího dorostence Gažiho, který jako Černý hráli druhé utkání jsme zápas udrželi a mohli ještě skórovat. Opět se potvrdilo srdce našeho týmu, obrovská chuť a vůle bodovat a že makáme jeden za všechny a všichni za jednoho i v časech, kdy máme vysokou marodku a další hráče v práci. Děkujeme i fanouškům, vedení kteří nás opět přijeli podpořit a bylo na jejich tvářích vidět obrovská spokojenost i zejména jednoho ze sponzorů Miroslava Sachra. Tuto sobotu sehrajeme domácí utkání s týmem TJ Sokol Mšec, kde chceme opět uspět a navázat tak na vynikající start do sezóny.

Přijďte nás podpořit jste nás 12 hráč. Děkujeme. Šimůnek Jiří

 

ST.DOROST
St. a ml. dorost měli zajíždět k zápasu do Kunic. V pátek v odpoledních hodinách se rozhodlo, že pro podmáčené hřiště se zápas odehraje u nás na Baníku na umělce. Tímto od nás má velké díky Ivan Bělohradsky a David Nedvěd za přípravu hřiště.
Tim, že se hrálo na umělce tak utkání bylo hodně soubojové a málo kombinační. Soupeře jsme přehrávali, ale nevytvořili jsme si gólové šance. Gól přišel, až po chybě hostujícího gólmana a Neumann dorážkou poslal náš tým do vedení. První poločas byl zvláštní i v tom, že byl odpískaný pouze jeden faul.
Do druhé půle jsme vtrhli na soupeře a hned z prvního útoku jsme zvýšili vedení na 2:0. Bohužel už bývá tradici, že se přestane hrát a tým, aby se snažil dát co nejvíce gólů, tak přestane úplně hrát. To se nám také stalo osudným a soupeř díky naší špatně komunikaci mezi brankářem a obránci snížil a vzápětí přidal vyrovnávací gól. Kluci, ale nesložili zbraně a začali zase soupeře tlačit, což se nám vyplatilo a v první minutě nastavení si soupeř dal vlastní gól. Kunice měli dvě střeli na branku za celý zápas a dali z toho dva góly. Konečně máme tři cenné body. 3:2(1:0) Neumann, Gaži.

ML. DOROST

který hrál své utkání na domácím hřišti proti TJ Kunice.
Mělo se původně hrát v Kunicích a byli jsme tedy připraveni na zájezd do cca 80 km vzdálených Kunic.
V pátek odpoledne volal vedoucí družstva TJ Kunice že mají hřiště pod vodou a jestli nezměníme pořadatelství.
Vše se během hodin
y díky SKFS a také dohody mezi kluby změnilo a v sobotu se hrálo na Baníčku.
Umělá tráva se připravila ještě v pátek večer a v sobotu ráno díky naším pohotovým funkcionářům se mohlo hrát.
Ml.dorost začal na domácím hřišti opatrně než si hráči na malou umělku zvykli. V prvním poločase jsme plnili vše co jsme si v kabině řekli a hráče jsme o poločase chválili, když jsme vedli 3:1. Ve druhé půli jsme nechali všechno to dobré v kabině a po individuálních chybách soupeř otočil výsledek na konečných 3:4. Možná trochu doplácíme že někteří hráči hrají ještě za starší a pak nestačíme fyzicky.Stále je na čem pracovat. Gratuluji soupeři k výhře.

ST. ŽÁCI

Zápas s Vestcem byl velmi náročný jak po stránce fyzické, tak na konci zápasu i po stránce psychické.

Že bude zápas náročný jsme tušili od samého příjezdu do krásného areálu ve Vestci. Hřiště bylo v některých částech velmi podmáčené, a tak terén byl náročný pro obě strany, přesto byl povrch posekaný a hratelný. Kluci začali velmi dobře a taktiku v prvním poločase splnili do puntíku. Dobře se pohybovali, kombinace a narážečky ve středu hřiště směrem dopředu byly výborné a vzadu fungovalo zajišťování jeden druhého což byl velmi důležitý krok k úspěchu, který byl na dosah. Hra se odvíjela zejména ve středu hřiště s výpady na obě strany. Již v 7 minutě se odražený míč dostal na volej Markovi Strnadelovi, ale bohužel míč netrefil ideálně, a tak se střelou si brankář poradil. O minutu později již bylo veselo, velmi dobře a neúnavně hrající Honza Protiva našel centrem ze středu hřiště Kika a ten se v situacích před brankou zorientovat umí. 0:1!!! Soupeř byl celý poločas pod tlakem, a tak dělal chyby v rozehrávce, které jsme ale nedokázali potrestat. Přesto, že se v 10 minutě dostal soupeř přes naši obranu až do vápna Honza Boczkovsky uhájil svoji svatyni a ihned z výkopu z ruky poslal po chybě soupeřova obránce Kika do breaku od půlky a ten v samostatném nájezdu na 2x uspěl. 0:2!!! V 18 minutě se Kiko uvolnil před vápnem znovu a vyzkoušel brankářovu pozornost z dálky, ale tentokrát ji vytlačil brankář na roh. O 4 minuty později soupeř ukázal svou kvalitu a po naší chybě snížil se štěstím o tyč na 1:2. O chvíli později poslal Kiko krásnou „českou uličkou“ do samostatného úniku Marka Strnadela, který na brankáře bohužel nevyzrál. Z naší strany zahrozil krásnou střelou ještě Filip Mařík, ale ani tu brankář za svá záda nepustil. A když chytil Honza B. v posledních vteřinách soupeři střelu ze standardní situace před vápnem, odcházelo se do kabin za velmi nadějného stavu 1:2 pro Baník.Druhou půli jsme začali hned špatnou rozehrávkou ze středového puntíku a soupeř se dostal ke střele, ale z odraženého míče přišel parádní break kdy Marek Strnadel přistrčil rozběhnutému Tadeáši Holcovi a ten na půlce našel Kika, který si poradil i s vyběhnutím brankáře a uklidil na 1:3!!! Člověk si řekne že už to stačí jen v klidu dohrát, ale soupeř byl proti. Těžší terén a kvalitní soupeř nám nedali odechnout, a tak síly docházeli velmi rychle. Soupeře nakopla penalta z poloviny druhé půle na 2:3. Tlačil na nás, nedal vydechnout obráncům, a tak se vršily chyby, které se po jednom z rohů a teči těsně před naším brankářem změnili na gól 3:3. Bohužel za minutu bylo ještě hůř když se za vápnem opřel do míče jeden ze záložníků a střelou pod břevno otočil skóre zapasu ve prospěch soupeře.Kluci odehráli výborný zápas a není moc věcí, které bych jim vytknul, bohužel se ukázala nezkušenost na velkém hřišti, a hlavně nedostatečná fyzická kondice, na které musíme zapracovat. Ve středu nás čeká další soupeř, a to Tatran Rakovník, který ještě neodehrál žádný zápas a já věřím, že si kluci odvezou od nich 3 body tak přijeďte fandit.

TJ Viktoria Vestec – TJ Baník Švermov/FK Brandýsek 4:3 (1:2) Branky 3x Kristian Maršoun (KIKO)

Díky Bohouš Strnadel

 

ML. ŽÁCI

Ahoj všichni kolem Švermovského fotbalu. V sobotu mladší žáci zajižděli k silnému soupeři do Vestce.
Na velmi podmáčeném terénu jsme nastoupili a již od začátku byli všude pozdě a na gól se tuďíš nečekalo dlouho, škoda že to bylo do naší branky. Kluci se již pomalu dávají dohromady, ale stále je více nepřesných přihrávek a první dotyk s balónem což nás brzdí v rozehrávce směrem do předu. Poločas 4:0. V druhém poločase se hra trochu vyrovnala a tím jsme se dostali více do hry. Krásnou střelou zpoza velkého vápna jsme snížili na 1:6 Bilal Husain. O pár minut později náš nejmladší hráč Kryštof Zemek se protáhl kolem hráče do vápna a ten ho už jen fauloval penalta kterou zpřehledem proměnil kapitán Matěj Křtěn a tím stanovil konečný výsledek 8:2.
Již ve středu jedeme na Tatran Rakovník kde se pokusíme získat první 3 body.

Trenéři Jarda a Láďa

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí