Zápasové výsledky

St. Žáci Baník Švermov – ABC Braník

By 31. 1. 2022 No Comments

Starší žáci odehráli o víkendu první přátelské utkání se soupeřem z Prahy a to ABC Braník. Zápas splnil očekávání a pro oba celky to byl slušný trénink. Zápas začal vyrovnaně a na obou stranách bylo hodně nepřesností v rozehrávce k čemuž přispěl i nepříjemný vítr. Nicméně vedení v zápase jsme se ujali my a to hned 3x rychle po sobě, kdy všechny akce zakončil kdo jiný než náš střelec Kiko a to vše do poločasu. Druhý poločas byl ale více v režii soupeře a nebýt čtvrté branky Kika asi by to skončilo spravedlivou remízou. Soupeř dostal chuť po vstřeleni první branky na 3:1 a po zranění Marka Strnadela již nebylo koho střídat, takže to bylo trochu náročnější na fyzičku.

Soupeř měl velmi dobře zvládnuté rohové kopy, kdy jsme je přežili s velkým štěstí a několikrát výborně zasáhl brankář Honza Grubner. Zde musíme hodně zapracovat na bránění, protože to nám opravdu nešlo.

Výsledek 4:3 je sice hezký a vzhledem k tomu že jsme 2 měsíce nehráli to ušlo, ale je potřeba nadále pracovat. Čeká nás již jen jeden měsíc přípravy a to není moc.

V sobotu hrajeme s Přední Kopaninou od 16 hodin tak nás přijďte povzbudit.

Doufám že se nám již uzdraví naše poměrně široká marodka.

Bohuslav Strnadel a Jan Grubner

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí