Zápasové výsledky

Tatran Rakovník/Senomaty – Baník Švermov/FK Brandýsek 3:0 (1:0)

By 14. 11. 2022 No Comments

Poslední sobotní zápas starších žáků na hřišti soupeře, od kterého jsme měli všichni velká očekávání se nám vysloveně nepovedl, a to hlavně v proměňování brankových příležitostí. Byl jeden z těch zápasů, kdy hrajete, jak jen dokážete, ale vstřelit branku ne a ne. Pokud jdete 2x v prvním poločase a 2x ve druhém sami na branku a gól přesto nevstřelíte, není šance zápas vyhrát.

Od samého začátku to byl vyrovnaný souboj, kdy bylo jasné, že kdo dá první branku bude na koni, což se bohužel potvrdilo. Jedním z mnoha našich problému je, že nám chybí druhý výrazný střelec branek a pokud se Markovi nedaří, nebo je na něj soupeř připraven jako nyní, tak nemáme nikoho, kdo by vzal to břímě na sebe a rozprostřel tak soupeřovu koncentraci jinam, což se nám ukázalo již v zápase se Slaným.

Nemá smysl rozebírat celý zápas a přetřásat chyby kterých jsme se dopustili, většinu z nich si kluci sami uvědomují nebo jsme si je řekli v kabině během přestávky. Zbytek dnešního článku zhodnotí kluci sami:

NOVAS (Jan Novák): Zápas byl velmi vyrovnaný, ale my jsme ze začátku nedokázaly dát gól ze tří velkých šancí. I přesto, že jsme bojovali až do konce, nepodařilo se nám vyhrát. Ke konci zápasu jsme ještě měli dvě šance, ale bohužel pro nás je soupeřův gólman chytil.

Jan Muller: Zápas na Tatranu Rakovník jsme odehráli z chutí, ale bohužel byla menší než ta soupeřova. Podmáčený trávník nám dělal velké problémy, protože jsme zvyklí na UMT. Bylo hodně šancí na to se prosadit ale jejich gólman nám nedal šanci. Chtěl bych pochválit celý tým včetně gólmanů za týmovou snahu. Doufám, že se nám to podaří příští týden proti Radošovicím.

Jan Bonczkovský: Určitě jsme propadali v koncovce, nedali jsme spoustu gólů, ani nám nevycházela mezihra. Nesmí se, ale upřít snaha všech našich hráčů.

Vilda Kerouš: Dnešní zápas v Rakovníku se nám výsledkově nevydařil. Kromě toho, že jsme přešli z domácích umělkových zápasů na klasickou trávu, která ještě k tomu byla podmáčená, tak jsme neproměnili řadu tutovek z toho byly dva úniky na branku. Za mě to byl dneska velmi vyrovnaný zápas. Bohužel soupeř šance proměnil.

Adam Smetana: Já si myslím že ve hře jsme se Rakovníku vyrovnali jen některý z nás byli nedůrazní v soubojích a rozhodli to naše neproměněný šance

Tomáš Muller: zápas se nám moc nepovedl. Na podmáčeném trávníku nám uskakoval balón a nedokázali jsme se dostat do koncovky. První poločas se nám nepovedl, druhý byl o trochu lepší. Umíme hrát o hodně lépe!!!

Jan Protiva: Nehráli jsme úplně dobře nedodržovali jsme, kde máme být a hlavně jsme nebyli důrazní, soupeř byl vždy u míče první, byli jsme všude pozdě

Příští týden hrajeme poslední zápas podzimu, a to odložený zápas s prvním týmem tabulky FK RADOŠOVICE, který tento týden zaváhal jen remízou se Lhotou a budou chtít zakončit podzimní tažení vítězně, což se jim pokusíme znemožnit.

Přijďte nás povzbudit a pomoci nám k vítězství.

Děkujeme

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí