Zápasové výsledky

Dva vítězné zápasy starších žáků

By 12. 6. 2023 No Comments

Baník /FK Brandýsek – T. Rakovník/ Senomaty 7:1 (4:0)

Branky: 5x Strnadel, Špalek, Protiva (pen.)

 

Druhé domácí vystoupení po dlouhé odmlce odehráli kluci s Tatranem Rakovník. Po minulém týdnu, kdy prohráli v posledních minutách 1:2 se Slaným jsme si chtěli napravit chuť a rozloučit se s domácím publikem pěkným výkonem. A toto se povedlo měrou vrchovatou včetně velkého počtu branek a krásných akcí.

Směr vítězná sobota určil velkou měrou Marek Strnadel autor 5 branek, a to hattrick stihnul ještě v prvním poločase za 15 minut v rozmezí 11. a 26 minuty. Ale bez plné podpory celého týmu by ničeho nedosáhl. Poločasový výsledek 4:0 završil po učebnicové střele z rohu velkého vápna na vzdálenější tyč Ondra Špalek. Tomu se v zápase velmi dařilo a odvedl velmi pěkný výkon. V tomto zápase se dařilo všem hráčům, ale vynikaly výkony krajních záložníků již zmiňovaný Ondra Špalek, dále soupeřovi obránce motali Tomáš Kunc, Honza Novák a Tomáš Muller.

Co nás trenéry, ale těší asi nejvíce je konečně vidět snaha o kombinační hru po stranách, a i přes nepřesnosti a nedokonalosti je vidět určitý posun.

Druhý poločas byl na branky také plodný, kdy další 2 branky přidal Marek S. a jednu přidal Honza Protiva z penalty.

Zápas se klukům povedl a radost s vítězným pokřikem na konci byla zasloužená.

 

 

 

Lhota/Doksy – Baník Švermov/FK Brandýsek 0:6 (0:3)

 

Branky: 3x Strnadel, Michálek, Kristian, Kunc (pen.)

 

V předposledním kole 1.A třídy starších žáků vyrazili kluci v sobotu na hřiště Lhoty a opět to byl výkon na který se dalo koukat. Lhota se v jarních bojích herně zlepšila, a tak trenéři nabádali k nepodcenění soupeře ze spodních pater tabulky. To si kluci vzali k srdci a žádnou blamáž nepřipustili. Výkon podali slušný, i když tam byla opět spousta nepřesností v rozehrávce. Nicméně 3 brankový rozdíl o poločasové přestávce umožnil klukům zkusit si ve druhém dějství trochu více kombinační hru od zadních řad, než je tomu v jiných zápasech a nutno podotknout, že se jim to dařilo. Několikrát se dokázali na jeden, dva doteky vykombinovat ze svého vápna až do útočné fáze.

O branky se podělili tentokrát 4 hráči. V prvním poločase začal vítěznou jízdu Eda Michálek, který drze po zpětné přihrávce přeloboval na malém vápně jejich brankáře, který se opravdu nedal zařadit mezi prcky. Gol 1:0!!!!

Druhou branku přidal Marek Strnadel, kdy se obrana soupeře nestačila včas posunout ven z velkého vápna a po dlouhém nákopu si naběhl a s přehledem uklidil míč na vzdálenější tyč. Gol 2:0!!!

Třetí branku si vypracoval Michal Kristian úplně sám, kdy se v rohu hřiště uvolnil přes 2 hráče a s přehledem poslal míč podél brankáře. Velmi pěkná individuální akce. Gol 3:0!!!

Ve druhém poločase padli další 3 branky, další hattrick zkompletoval Marek Strnadel a premiérovou branku v dresu Baníku dal Tomáš Kunc kdy z penalty na Jakuba Káchu vymetl krásně horní růžek branky. Gol 4:0, 5:0, 6:0!!!

Branek mohlo padnout i více, ale nominován byl jen jeden rozhodčí, a tak každý tým určil svého pomezního. Za nás s přehledem odmával zápas Honza Grubner st., ale soupeř nechal na lajně jednoho ze svých hráčů, což nebylo úplně ideální. Ten několikrát zvedl praporek a zastavil tak jednoznačnou brankovou šanci, přestože byl náběh v pořádku a k žádnému porušení pravidel nedošlo. Naštěstí jsme dali branek víc než dost, a tak nás to nemusí mrzet.

V posledním kole tohoto ročníku jedeme na hřiště Králova Dvora. Tým z čela tabulky bude těžkým oříškem na závěr soutěže, ale popereme se o vítězství tak jako doposud.

Udělejte si v sobotu dopoledne výlet a přijeďte nás povzbudit.

Děkujeme

Tomáš Vydra

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí